Rated 4.9 out of 5 stars. Based on 130 Reviews

  1. Proteus Fitness Jackshirt
    Goed zaadmengsel By: Romy
    On: 07/06/2021
    Ziet er goed uit. Gelukkig maar weinig harde maïs erin.
  2. Proteus Fitness Jackshirt
    Will happily do business again. By: Rob
    On: 21/07/2021
    Fast, friendly service at a good price. Who could ask for more?
  3. Proteus Fitness Jackshirt
    top product By: sandra
    On: 28/07/2021
    je ruikt al hoe organisch en vers het is wanneer de zak opengaat,vogels vinden het heerlijk ook snelle verzending en per mail stap voor stap op de hoogte gebrachtsuper
  4. Proteus Fitness Jackshirt
    Gezonde goede pallets By: Dievi
    On: 29/07/2021
    Mag ik jullie bedanken voor jullie prettige service. Ik heb 2 bestellingen gedaan op 1 dag want ik was iets vergeten erbij te bestellen en jullie hebben uit jullie zelf ervoor gezorgd dat ik niet 2x bezorgkosten hoefde te betalen door er 1 pakket van te maken. Dank jullie wel en mijn papegaaien wilde ik graag over zetten op gezondere pallets dus tops pallets. Want ik gaf ze eerst zupreem. Maar ze beginnen er al aardig van te knabben. Ben zo blij dat jullie ze verkopen en ben ook blij met de prijs
  5. Proteus Fitness Jackshirt
    Me so Happy By: Axinja
    On: 31/07/2021
    Prima webshop met fantastische producten.Pascal is continu bezig om nieuwe producten in de webshop te krijgen en stelt zelf de zadenmixen samen voor de verschillende kromsnavelsoorten!Gisteren gebeld met een vraag,goed advies gekregen en vandaag is de bestelling al binnen!!
  6. Proteus Fitness Jackshirt
    Goede noten By: Romy Vroom
    On: 04/08/2021
    Noten zien er goed uit.
  7. Proteus Fitness Jackshirt
    Mooi product By: Romy Vroom
    On: 04/08/2021
    Ziet er mooi uit en ruikt heerlijk
  8. Proteus Fitness Jackshirt
    Mooi product By: Romy Vroom
    On: 04/08/2021
    Ziet er goed uit. Lekkere geur
  9. Proteus Fitness Jackshirt
    Goed product By: Romy Vroom
    On: 04/08/2021
    Mijn grijsje vindt dit heerlijk. Fijn dat het product wat is aangepast ( geen gedroogde maïs meer). Verder zien de zaden er goed uit, niet stoffig.
  10. Proteus Fitness Jackshirt
    Zeker een aanrader! By: Nadine
    On: 19/09/2021
    Mooie en gevarieerde mix voor bonte boeren. De vogels smullen er heerlijk van!
  11. Proteus Fitness Jackshirt
    Goeie Pellets By: Maria
    On: 27/09/2021
    Prima webshop, snelle verzending
  12. Proteus Fitness Jackshirt
    Een goede zaadmengeling zonder pellets! By: Miranda
    On: 28/09/2021
    Super blij met deze zaadmengeling! Eindelijk 1 zonder pellets voor mijn 2 edels!
  13. Proteus Fitness Jackshirt
    Noten zien er goed en lekker uit By: Miranda
    On: 28/09/2021
    De noten zien er goed uit. Zijn ook lekker
  14. Proteus Fitness Jackshirt
    Zaadmengeling ziet er goed uit! By: Miranda
    On: 28/09/2021
    Mooie zaadmengeling voor de rosé kaketoe. Met weinig pitten. Erg blij mee!
  15. Proteus Fitness Jackshirt
    Aanrader By: Bart lefeb
    On: 30/09/2021
    Hele mooie zaadmengeling voor een edel, dit. Aanrader!!
  16. Proteus Fitness Jackshirt
    Roodstaart zaadmengels By: Jeannet
    On: 01/10/2021
    Super zaadmengeling mooi schoon helder geen rotzooi erin wat ze niet eten of rare toevoeging wat je niet weet wat het is plus ze smullen er ook nog van toppie herhaling doen we zeker
  17. Proteus Fitness Jackshirt
    Waardering By: Iris
    On: 07/10/2021
    Een super mooie zaadmengeling! Mijn edel is er helemaal dol op!
  18. Proteus Fitness Jackshirt
    Super By: Yvonne
    On: 25/10/2021
    Mijn grijsje is erg kieskeurig maar dit eet hij wel, dus ga ik zeker weer bestellen
  19. Proteus Fitness Jackshirt
    Super tevreden By: Stephanie lamper
    On: 02/11/2021
    Ik ben heel tevreden over dit voer. Goede prijs en kwaliteit.
  20. Proteus Fitness Jackshirt
    Echt een aanrader By: Rosieta
    On: 02/11/2021
    Goed product Noa lust het graag
  21. Proteus Fitness Jackshirt
    Top By: Stephanie lamper
    On: 27/11/2021
    Goede zaadmengeling. Mijn edel eet het met smaak
  22. Proteus Fitness Jackshirt
    BORSSELE ZEELAND By: E van Harlingen
    On: 23/01/2022
    Graag wil ik jullie bedankende voor altijd weer de snelle service en de mogelijkheid om vragen te stellen , dat ik ook altijd netjes te woord woord gestaan als ik vragen heb over de producten
  23. Proteus Fitness Jackshirt
    Snelle levering,zeker zijn geld waard By: Marina huysse
    On: 26/01/2022
    Snelle levering goed
  24. Proteus Fitness Jackshirt
    Mooie Kwaliteit en Blije Ara’s! By: Benjamin Koekoek
    On: 27/01/2022
    De ara mengeling ruikt super, er is duidelijk niet bezuinigd op inhoud of ingrediënten en dat geeft een goed gevoel!De noten en zaden zijn van verse kwaliteit, en de enorme diversiteit aan ingrediënten toont dat er over nagedacht is, en het belangrijkste, de vogels zijn er gek op!Verder zijn er maar weinig bedrijven zo service gericht, en interactief met hun klanten zijn, je voelt je hier echt geholpen als klant en wanneer je feedback geeft word dit serieus bekeken.Een zeer tevreden klant!
  25. Proteus Fitness Jackshirt
    Edelvoer By: Nellie
    On: 27/01/2022
    Prachtige edelvoer en goede service, dank u en tot de volgende bestelling
  26. Proteus Fitness Jackshirt
    Top By: Stephanie lamper
    On: 02/02/2022
    Goede zaadmengeling voor mijn edel. Zeer snel bezorgd ook!
  27. Proteus Fitness Jackshirt
    Top By: Boris
    On: 08/02/2022
    Top
  28. Proteus Fitness Jackshirt
    goede service By: bjorn
    On: 11/02/2022
    product altijd goed ontvangen, en wat meteen opvalt is dat het erg vers is , vaak bij dierenspeciaalzaak zijn de zaden en pitten verhard en niet vers , het stinkt en ligt maanden in de schappen , hier heb ik dat probleem niet alles voelt goed aan en mij vogels zijn er echt gek op , kwaliteit en je betaald niet de hoofdprijs , ik raad dit product ook aan voor basisvoer
  29. Proteus Fitness Jackshirt
    Fantastisch boek voor papegaaieneigenaren By: Tamara
    On: 13/02/2022
    Geweldig boek met alles erin wat nodig is om je papegaai een uitgebalanceerd dieet te geven. Hier zijn de pellets inmiddels verleden tijd. Ook super dat het ontkiemen van zaden en bonen erin staat met de tijden en de soorten. Dit boek is echt een aanrader!
  30. Proteus Fitness Jackshirt
    Heel vlotte levering By: Yves
    On: 15/02/2022
    Op donderdag hebben we op aanraden van enkele leden van een FB-groep aangepast eten voor onze edelpapegaai besteld. 's Anderdaags om 9u kon hij al smullen van zijn nieuwe voeding. Ervaring met de voeding kunnen we hier nog niet meedelen want daar is het te vroeg voor. We zien allesins dat onze edel de nieuwe voeding wel lust en dit is al een mooie geruststelling.
  31. Proteus Fitness Jackshirt
    Edelvoer By: Nellie
    On: 18/02/2022
    Prachtig voer, en edel eet nu zijn bakje tot laatste zaadje leeg
  32. Proteus Fitness Jackshirt
    Goede nette en snelle service By: Billy Harry Tammy Kiki Coco
    On: 07/03/2022
    Speciaal voor ons besteld in de 3 kilo versie. Ik meng deze altijd met de psitaccus high protyn,omdat er hier verschillende soorten papegaaien elkaar wonen. Pascal denkt altijd mee,en regelt t voor je mocht je iets "anders"willen
  33. Proteus Fitness Jackshirt
    Super snel thuis By: Hans van Breugel
    On: 16/03/2022
    Ik heb vrijdag besteld en zaterdag thuis en super goed verpakt en een hele mooie en volledig mengsel van zaden en pepers voor Rose kaketoe echt een goede kwaliteit ben er super blij mee
  34. Proteus Fitness Jackshirt
    Veel verschillende zaden en granen✅ By: Hannus van Breugel
    On: 30/03/2022
    Mooi voer en speciaal voor rosé kaketoes dus maar 5% vet en vrij compleet wat fruit/groenten bijvoeren en zo komen de vogels de dagen wel goed en sterk door.
  35. Proteus Fitness Jackshirt
    Papegaai & Zoo - Premium Forpus By: Carin
    On: 03/04/2022
    Super blij met dit zaadmengsel voor mijn Forpussen. Eindelijk de juiste voeding gevonden.
  36. Proteus Fitness Jackshirt
    Heel tevreden By: Rowena Groeneweg
    On: 16/04/2022
    De blaadjes ruiken heerlijk en mijn papaegaai eet ze graag als topping over de chop. De hersluitbare zak is ideaal!
  37. Proteus Fitness Jackshirt
    Tevreden By: Rowena Groeneweg
    On: 16/04/2022
    De kruiden zien er goed uit en ruiken lekker. Het wordt goed gegeten en de verpakking is heel prettig!
  38. Proteus Fitness Jackshirt
    Zeer tevreden By: Rowena Groeneweg
    On: 16/04/2022
    Mooie mengeling en mijn papegaai is er dol op!
  39. Proteus Fitness Jackshirt
    Goede mix By: Rowena Groeneweg
    On: 16/04/2022
    Mijn bruinkop papegaaitje eet nog net het bakje er niet bij op. Goede kwaliteit zaad.
  40. Proteus Fitness Jackshirt
    Optimaal in gebruik By: Giesbers
    On: 28/04/2022
    Was even spannend of onze parkiet het voer zou accepteren. Maar ging eigenlijk zonder problemen. Ik presenteer het op een schaaltje en maak sommige korrels kapot. Meestal eet hij het vanaf mijn schouders. Samen met groente en af en toe fruit lijkt me dit een goede dieet.
  41. Proteus Fitness Jackshirt
    Mooie mengeling By: Mary
    On: 30/04/2022
    Goed uitziende mengeling, wordt hier met smaak opgepeuzeld
  42. Proteus Fitness Jackshirt
    . By: Marit
    On: 30/04/2022
    Super mooie mix
  43. Proteus Fitness Jackshirt
    Heerlijk By: Tineke
    On: 11/05/2022
    Ze vinden het heerlijk
  44. Proteus Fitness Jackshirt
    Heerlijk By: Tineke
    On: 11/05/2022
    Ze vinden het heerlijk
  45. Proteus Fitness Jackshirt
    Heerlijk By: Tineke
    On: 11/05/2022
    Ze vinden het heerlijk
  46. Proteus Fitness Jackshirt
    Heerlijk By: Tineke
    On: 11/05/2022
    Ze vinden het heerlijk
  47. Proteus Fitness Jackshirt
    Heerlijk By: Tineke
    On: 11/05/2022
    Ze vinden het heerlijk
  48. Proteus Fitness Jackshirt
    Heerlijk By: Tineke
    On: 11/05/2022
    Hier zijn ze super gek op
  49. Proteus Fitness Jackshirt
    Heerlijk By: Tineke
    On: 11/05/2022
    Ze vinden het heerlijk
  50. Proteus Fitness Jackshirt
    Uitstekende kwaliteit By: Jennifer
    On: 15/05/2022
    Ik kiem deze mix voor mijn rose kaketoes, pyrrhura's en valkparkieten. Hij kiemt zeer snel en goed! Een mooie aanrader.
  51. Proteus Fitness Jackshirt
    neophema mengsel By: john
    On: 15/05/2022
    na veel proberen,toch een goed voer gevonden,ze zijn er dol op.
  52. Proteus Fitness Jackshirt
    Top!! By: M jochems
    On: 12/06/2022
    Mooie samenstelling van de zaadmengeling voor een edel. Het wordt ook met veel plezier gegeten. Ik ben ook zeer tevreden over de altijd snelle levering!
  53. Proteus Fitness Jackshirt
    Aanrader By: Veronique
    On: 24/06/2022
    Edelvoer gekocht. Mooie mengeling die heel gretig gegeten word door ons popje. Geen verspilling meer en ons edeltje is zeer tevreden . Ook wat betreft de levering niets op aan te merken. Snelle verzending, correcte levering.
  54. Proteus Fitness Jackshirt
    Aanrader. By: Kelly
    On: 26/06/2022
    Mooie mengeling die graag gegeten word.
  55. Proteus Fitness Jackshirt
    Uitstekende mengeling By: Kelly
    On: 26/06/2022
    Mijn Edels zijn er gek van. Mooie aanvulling op hun verse chop. Super goede service en snelle levering.
  56. Proteus Fitness Jackshirt
    Topkwaliteit! By: Kelly
    On: 26/06/2022
    Zeer mooie samenstelling! Mijn ara eet het graag. Super service en snelle levering. Een echte aanrader!
  57. Proteus Fitness Jackshirt
    Super By: Helene
    On: 11/10/2019
    Hele mooie kwaliteit, stevige haak
  58. Proteus Fitness Jackshirt
    Gave tashanger By: Antonia
    On: 11/10/2019
    Mijn eigen amazones op de tashanger, hoe gaaf is dat, heel gaaf :)
  59. Proteus Fitness Jackshirt
    Gave tashanger By: Antonia
    On: 11/10/2019
    Een unieke tashanger met mijn eigen ara's erop :)
  60. Proteus Fitness Jackshirt
    overgestapt op harrison-high-potency-coarse By: Jacky Aarts
    On: 08/09/2020
    Mijn grijze roodstaart lust het graag en ik heb het idee dat de rui ook minder is geworden. Ook werd het snel geleverd!
  61. Proteus Fitness Jackshirt
    Zazu By: Patricia
    On: 19/10/2020
    Zo trots om mijn ara nobilis als print op dit kapje te zien. En wat een prachtige kwaliteit en goed passend. Super blij mee.
  62. Proteus Fitness Jackshirt
    Geweldig goed product voor mijn vogels By: Trijntje
    On: 01/11/2020
    Geweldig goed en mooi product. Mijn vogels eten er zeer goed van, zie er mooi en glanzend uit en zijn in top conditie!
  63. Proteus Fitness Jackshirt
    Geweldig goed product voor mijn vogels By: Trijntje
    On: 01/11/2020
    Mijn vogels zien er prachtig uit, eten het graag en ook goed. Ze zijn in top conditie. Het is een mooi voer. Niet goedkoop maar ik vind het wel waard!
  64. Proteus Fitness Jackshirt
    Mooi speelgoed By: Binkie
    On: 06/11/2020
    Ons grijsje is altijd overal bang voor, zoals bijna alle grijsjes, maar dit balletje viel meteen in de smaak. We zijn dan samen aan het overgooien.
  65. Proteus Fitness Jackshirt
    Geweldige kalender. By: Corne8
    On: 08/11/2020
    Top kalender en snel verstuurd helaas laat geleverd door de drukte van postnl maar dat mocht de pret niet drukken
  66. Proteus Fitness Jackshirt
    Bestelling papegaaivoer By: Jacky
    On: 09/11/2020
    Doordat post.nl een storing had kwam ik bijna in het weekend zonder voer te zitten voor mijn grijze roodstaart. Toen heb ik contact opgenomen met papegaai&zoo en heeft Pascal het persoonlijk aan huis bezorgd. Waar ik superblij mee was, wat een topservice! Daarom je voer hier kopen en je steunt de stichting er ook nog mee. Nogmaals echt bedankt.
  67. Proteus Fitness Jackshirt
    Nette service, hulpvaardig, goede producten By: Axinja
    On: 11/11/2020
    Goede, nette service, snel geleverd en Pascal denkt met je mee, en geeft goed advies. En mooi toch dat als je een bestelling plaatst, je de stichting helpt!!
  68. Proteus Fitness Jackshirt
    Goed By: Leonie
    On: 14/11/2020
    Na 2 weken was de spiraal aan de bovenkant losgekomen, na een mailtje hebben we een nieuwe gekregen en deze is wel goed. Goede service
  69. Proteus Fitness Jackshirt
    Touw By: Leonie
    On: 14/11/2020
    Perfect mooi groot erg stevig
  70. Proteus Fitness Jackshirt
    Ervaring als klant By: Ton Winkel
    On: 16/11/2020
    Goede morgen mevrouw/meneer, mijn ervaringen met jullie zijn uitstekend. Terloops heeft Pascal nog it-probleem opgelost. Helemáál niets mis met jullie.
  71. Proteus Fitness Jackshirt
    Snelle aflevering By: Albertz
    On: 25/11/2020
    Geweldig zo snel geleverd en ook goed verpakt niets beschadigd . Voor herhaling vatbaar
  72. Proteus Fitness Jackshirt
    Tevreden klant By: N.Meeuwis
    On: 26/11/2020
    Snelle levering, goed verpakt, onze Rio is weer blij met zijn eten. Zeker voor herhaling vatbaar !
  73. Proteus Fitness Jackshirt
    Leuk, precies zoals op de foto. By: Pat Sproet
    On: 02/12/2020
    Goede service, je wordt netjes op de hoogte gehouden omtrent het verloop van je bestelling en alles wordt netjes verpakt geleverd.
  74. Proteus Fitness Jackshirt
    Leuk, precies zoals op de foto. By: Pat Sproet
    On: 02/12/2020
    Hij is hier 4 euro goedkoper dan op de overige sites waar je deze schitterende kalender kunt kopen. Je wordt keurig netjes op de hoogte gehouden omtrent het verloop van je bestelling, wordt netjes verpakt afgeleverd.
  75. Proteus Fitness Jackshirt
    Strongkooi By: Mo.Baron
    On: 02/12/2020
    Geweldig geholpen .was huisnummer vergeten binnen uur opgebeld door medewerker binnen 1 dag was de kooi geleverd
  76. Proteus Fitness Jackshirt
    Fantastisch By: MartijnD
    On: 02/12/2020
    Geweldige thee me papegaaien zijn er dol op . Als ik morgens al aan de zakje thee kom beginnen ze al te stuiteren haha
  77. Proteus Fitness Jackshirt
    Lekker By: Suzanne
    On: 03/12/2020
    Gekocht om (verpulverd) te gebruiken als basis om eigen vogelbrood/-snack/-beloning te maken. Ik heb nog geen klacht gekregen ;) .
  78. Proteus Fitness Jackshirt
    Goede service maak je niet snel mee By: Mo Baron
    On: 05/12/2020
    Kooi besteld huisnummer vergeten zeer snel opgebeld door medewerker binnen 24 uur was de kooi afgeleverd
  79. Proteus Fitness Jackshirt
    Bestellingen harrison bird food By: Sandra
    On: 07/12/2020
    Het beste voer voor je papegaai en via papegaai & zoo razendsnel in huis!
  80. Proteus Fitness Jackshirt
    Goed product By: Sabrina
    On: 07/12/2020
    Snelle levering
  81. Proteus Fitness Jackshirt
    We maken er ijsjes van By: Miranda zegeling
    On: 12/12/2020
    Hij vind de thee niet zo lekker maar in ijs wel dus we maken er ijsjes
  82. Proteus Fitness Jackshirt
    Top By: Antonia Meeuwse
    On: 16/12/2020
    Top service en :)
  83. Proteus Fitness Jackshirt
    Bestelling pellets en speelgoed By: Rina van Roosmalen
    On: 22/12/2020
    Netjes op tijd geleverd. Mooie prijs voor dit product.
  84. Proteus Fitness Jackshirt
    Mooie en stevige bel. By: Nadine
    On: 26/12/2020
    Mooie en stevige bel. Mijn papegaaitje heeft er een paar dagen aan moeten wennen, maar speelt er nu naar hartenlust mee!
  85. Proteus Fitness Jackshirt
    Superleuk en vrolijk vogelhutje! By: Nadine
    On: 26/12/2020
    Superleuk en vrolijk vogelhutje! Als mijn papegaaitje uit de kooi is zoekt hij altijd hoekjes op om zich in te verstoppen. Nu kan dit ook in de kooi. Het is gemaakt van stevig materiaal en kan makkelijk gewassen worden.
  86. Proteus Fitness Jackshirt
    Wordt goed gegeten By: Jennifer
    On: 01/01/2021
    Dit is de eerste pellet die mijn rose kaketoe met plezier eet! Wij geven het hier als aanvulling op de verse voeding en dit is een groot succes! Wel merk ik dat ze veel meer drinkt als ze deze pellets heeft gegeten.
  87. Proteus Fitness Jackshirt
    Erg mooi! By: Vink
    On: 04/01/2021
    Afbeelding is prachtig. Blijft ook erg mooi na meerdere keren in de wasmachine te zijn geweest. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van het verzendproces.
  88. Proteus Fitness Jackshirt
    Erg mooi! By: Vink
    On: 04/01/2021
    Afbeelding is prachtig. Blijft ook erg mooi na meerdere keren in de wasmachine te zijn geweest. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van het verzendproces.
  89. Proteus Fitness Jackshirt
    Top's pellets By: W.
    On: 22/01/2021
    Mijn Ara is er dol op! Ze word al blij als ik de grote goudkleurige zak open trek.
  90. Proteus Fitness Jackshirt
    Turquoisines loves it By: L. Kuiper
    On: 23/01/2021
    Thanks to the natural smell and colour the birds get to it right away, unlike other pellets.
  91. Proteus Fitness Jackshirt
    Super voer By: Linda
    On: 27/01/2021
    Mooi formaat voor mijn agapornis, ze moeten nog wel eraan wennen maar dat komt wel goed! Perfect van structuur!
  92. Proteus Fitness Jackshirt
    Netjes en prima product By: Melvin de Man
    On: 30/01/2021
    Zit in goede stevige emmers en de grijze roodstaarten en pyrrhura’s zijn er vanaf moment 1 gek op!
  93. Proteus Fitness Jackshirt
    Webshop By: Sandra
    On: 09/02/2021
    Super service, een echte aanrader!
  94. Proteus Fitness Jackshirt
    By: Renske Bok
    On: 18/02/2021
    Goed boek over de basis voedingsbehoefte van parkieten en papegaaien. Wat hebben ze nodig? Wat is giftig? Ect. Goede tips zoals kruidenthee, noten weken en recepten.
  95. Proteus Fitness Jackshirt
    Qualiteit By: Gillian
    On: 24/02/2021
    Echt qualiteit
  96. Proteus Fitness Jackshirt
    Fantastisch By: Cindy
    On: 05/03/2021
    Had eerder de miniversie gekocht, maar die is praktisch vernietigd door mijn grasparkietje. Liever het speeltje dan de meubels :). Nu maar de grotere versie, benieuwd hoe lang deze het uithoudt. Enige negatieve: kleine voorraad, had liever meerdere besteld, maar dat zal wel komen door beperkte levering ivm Covid
  97. Proteus Fitness Jackshirt
    Cadeau voor Roodstaart papegaai By: Mina
    On: 10/03/2021
    Slices vielen direct in de smaak, er wordt met veel plezier op geknaagd.
  98. Proteus Fitness Jackshirt
    Cadeau voor Roodstaart. By: Mina
    On: 10/03/2021
    Aan deze Leather Square wordt graag geknaagd, als de stevigheid eruit is, is het niet meer gewenst.
  99. Proteus Fitness Jackshirt
    Een succes By: Billy
    On: 13/03/2021
    Leuk speelgoed om te slopen, werdt gelijk uitgeplozen en aan geknaagd De blokjes kun je opnieuw gebruiken of terug knopen aan de leren veters. Groot succes hier!
  100. Proteus Fitness Jackshirt
    Goudsbloem met knoppen By: Drea gennisen
    On: 04/05/2021
    Zeer tevreden over de bestelling.ziet er mooi uit en super fijn verpakt
  101. Proteus Fitness Jackshirt
    Rozenblaadjes By: Drea
    On: 04/05/2021
    Goede kwaliteit en het ruikt heerlijk en mooi verpakt
  102. Proteus Fitness Jackshirt
    Lavendel By: Drea
    On: 04/05/2021
    Mooi producht en ruikt heerlijk en mooi verpakt in doorzichtig emmertje met de gebruiks aanwijzing erop
  103. Proteus Fitness Jackshirt
    Citroengras By: Drea
    On: 04/05/2021
    Mooi producht met goede geur en heel fijn dat er op verpakking staat hoe te gebruiken.en wat de werking is.dat is trouwens bij alle producten
  104. Proteus Fitness Jackshirt
    Paardebloemblad By: Drea
    On: 04/05/2021
    Mooi product en fijne verpakking
  105. Proteus Fitness Jackshirt
    Kleefkruid By: Drea
    On: 04/05/2021
    Mooi product ruikt goed en mooie verpakking
  106. Proteus Fitness Jackshirt
    Brandnetelblad By: Drea
    On: 04/05/2021
    Mooi fijn gesneden en je ruikt echt de brandnetel.mooie verpakking met aanwijzing voor het gebruik
  107. Proteus Fitness Jackshirt
    Bijenpollen By: Drea
    On: 04/05/2021
    Mooi product de vogel eet het graag en mooie verpakking.met het gebruik en waar het voor werkt
  108. Proteus Fitness Jackshirt
    Viool kruid By: Drea
    On: 04/05/2021
    Mooi product je ruikt de violen en mooie verpakking met aanwijzing waar het goed voor is
  109. Proteus Fitness Jackshirt
    Must have voor iedere vogeleigenaar By: Lenka
    On: 17/05/2021
    Vanaf de eerste moment was hij er gek van.Mijn bonte boertje lust niet veel. groenten,fruit en kruiden is hij ni zo een fan van. Dit vind hij zeer lekker
  110. Proteus Fitness Jackshirt
    ze zijn er blij er mee By: brend
    On: 19/05/2021
    ze spelen er heel veel mee ik kan er aan raden voor de vogels ze hebben
  111. Proteus Fitness Jackshirt
    Goede noten By: Romy
    On: 07/06/2021
    De noten zien er vers uit
  112. Proteus Fitness Jackshirt
    Mooie pitten By: Romy
    On: 07/06/2021
    Verse pitten die mooi van kleur zijn
  113. Proteus Fitness Jackshirt
    Goed product By: Romy
    On: 07/06/2021
    Ziet er mooi uit en ruikt goed
  114. Proteus Fitness Jackshirt
    Mooi product By: Romy
    On: 07/06/2021
    Ziet er mooi uit
  115. Proteus Fitness Jackshirt
    Mooi touw By: Romy Vroom
    On: 01/07/2021
    Mooi touw waar mijn papegaai weer blij mee is
  116. Proteus Fitness Jackshirt
    Goed By: Ano
    On: 25/07/2021
    Mijn agapornissen zijn er gek op. Vooral het vrouwje beleefd uren plezier ervan
  117. Proteus Fitness Jackshirt
    Goed By: Ano
    On: 25/07/2021
    Mijn agapornissen zijn gek op deze pellets. Ik heb de Small voor ze en deze zijn prima. Wel veel poeder blijft er over, maar ik heb gelezen dat je dit weer kan gebruiken voor baksels dus dit spaar ik op indien er geen poep tussen zit
  118. Proteus Fitness Jackshirt
    Tevreden By: Stephanie
    On: 10/02/2022
    Voor mijn exotische prachtvinken heb ik deze topping in de hakmolen om kleine stukjes te verkrijgen. De kleine vogeltjes zijn er dol op. Mijn kippen werden door de rode kleur aangetrokken en pikten het even later met smaak op.
  119. Proteus Fitness Jackshirt
    Een goed zaadmengsel afgestemd op een forpus By: Yvonne
    On: 20/02/2022
    Dit zaadmengsel voor de eerste keer gekocht voor onze forpus, het ziet er goed uit en ruikt lekker.
  120. Proteus Fitness Jackshirt
    Goede ervaring en doel van de Stichting mooie bijkomstigheid! By: JP
    On: 12/03/2022
    Overzichtelijke webshop en snelle levering. Vogel moest even wennen maar eet er nu lekker van.
  121. Proteus Fitness Jackshirt
    Van belzen By: Nellie
    On: 23/03/2022
    Nu zat er heel veel kleine zaadjes in , wat de edel niet eet, en weg moet gooien, vorige keren prachtig voer
  122. Proteus Fitness Jackshirt
    Kiki de pyrrhura By: Sylvia riem
    On: 06/04/2022
    Ik ben heel blij met de spullen die ik bij jullie gekocht heb vooral de pellets alhoewel de rakker Kiki er nog niet helemaal ervan overtuigd is maar dat komt wel goed dus ik ben heel blij met jullie top hoor
  123. Proteus Fitness Jackshirt
    forpus voeding By: john
    On: 15/05/2022
    heel goed mengsel,alleen niet voor elke forpus hetzelfde ,maar voor 90% eten ze het weg.
  124. Proteus Fitness Jackshirt
    Bestelling pellets en speelgoed By: Rina van Roosmalen
    On: 22/12/2020
    Ik kan nog niet zeggen hoe het speelgoed zich houdt. Het ziet er heel leuk uit, maar mijn grijsje is er nog bang van. Dit duurt even en dan weet ik of het in de smaak valt.
  125. Proteus Fitness Jackshirt
    Leuke vorm, wordt goed gegeten By: Billy
    On: 13/03/2021
    Leuke vormen, dus interesant voor de vogels om te eten, ook al kennen ze t niet. Wordt hier prima gegeten
  126. Proteus Fitness Jackshirt
    Goed product By: Sylvia
    On: 23/03/2021
    Zeer mooie mix, kiemt zeer snel
  127. Proteus Fitness Jackshirt
    Mooi By: Sylvia
    On: 23/03/2021
    Mooie pitten
  128. Proteus Fitness Jackshirt
    Pollen By: Sylvia
    On: 23/03/2021
    Wat een fijn product, ruikt heerlijk. mooie kwaliteit
  129. Proteus Fitness Jackshirt
    Goed By: Ano
    On: 25/07/2021
    Nog niet veel mee gespeeld maar bel is van goede kwaliteit
  130. Proteus Fitness Jackshirt
    Nog geen idee, By: Tineke
    On: 11/05/2022
    Denk dat de vogels moeten wennen, want laten het liggen.